Freelancer US English Level 1 Exam Answers 2022 _ Updated

Freelancer US English Level 1 Exam Answers 2022

US English Level 1 Test Answers: See what it takes to win a job on- Freelancer.com. You can find the best answers for the latest Freelancer US English test in 2020. The market does not provide similar questions to every candidate. Therefore, passing our English Level 1 test answer is absolutely necessary. However, in this post, I’ve tried to share the most common questions and answers that might help you get a 94.

Exam US English Level 1 answers 2022, freelancer test US English Level 1 answers 2022, freelancer US English Level 1 answers 2022,

Freelancer US English Level 1 Exam Answers 2022

Freelancer US English Level 1 Test Answers 2022

Today, I will share the questions you need to pass when taking the freelance exam. I gave the correct answer to every question.

There are many websites that provide answers to these questions, but as I assumed and tested myself, I found that 90% of the answers were wrong and we thought we could pass with these questions.

Sometimes the answers to the questions are correct on some websites, but for freelancers, you need to visit the latest updated website. If you will get the latest question and its correct answer, then you can easily clear it perfectly. You don’t have to take them again and again.

 freelancer US English Level 1 Exam 2022, Freelancer US English Level 1 Exam Answers, Freelancer US English Level 1 Exam Answers 2022,

Freelancer US English Level 1 Exam Answers 2022

Freelancer US English Level 1 Exam Answers Updated

1. David would rather quit—– get fried.

  • before
  • than
  • then
  • after
  • while

Answer: than

2. I want my logo design—– great.

  • be
  • to be
  • simple
  • very
  • be

Answer: to be

3. You and —– will meet again.

  • them
  • I
  • she
  • him
  • me

Answer: I

4. —– not like you.

  • we
  • i’m
  • Am
  • i’re
  • I’m

Answer: I’m

5. She—– three apples.

  • have
  • got
  • is
  • on
  • has

Answer: got

6. You would —-better off in the other car.

  • never
  • become
  • have been
  • been
  • have

Answer: have been

7. Which sentence is grammatically correct?

  • John has never thinking of going there one day
  • John has never thought of going there one day
  • John will never thought of going there one day
  • John is never thought of going there one day
  • John have never thought of going there one day

Answer: John is never thought of going there one day

8. —– there any time left?

  • How
  • Were
  • Is
  • is
  • What

Answer: Is

9. Cedric was very——–.

  • irretated
  • erritated
  • irritated
  • iritated
  • earitated

Answer: irritated

10. How—– money do you want to earn?

  • many
  • do
  • few
  • much
  • more

Answer: much

11. You are going to the mall?—-you?

  • Aren’t
  • Will
  • Are
  • Don’t
  • Do

Answer: Aren’t

12. How many times—-you seen this movie?

  • did
  • can’t
  • do
  • have
  • were

Answer: have

13. Megan and—- are going to the store.

  • I
  • we
  • her
  • I’m
  • me

Answer: I

14. Your phone is over—-.

  • there
  • they’re
  • some
  • to
  • their

Answer: there

15. —– of the following are you going to be for Halloween? A—, a goblin, or a ghost?

  • Wish, Wich
  • Wich, witch
  • Witch, wich
  • Which, witch
  • Witch, which

Answer: Which, witch

16. She—- to him yesterday.

  • speak
  • spoke
  • spoken
  • speaked
  • speaks

Answer: spoke

17. There—- many birds in the sky just now.

  • are
  • is
  • was
  • were
  • wasn’t

Answer: are

18. The adults have lost—- minds.

  • There
  • they’re
  • their
  • theyre
  • there

Answer: their

19. It depends– your ability.

  • and
  • in
  • on
  • by
  • the

Answer: on

20. —I really need to do this?

  • Do
  • Does
  • Is
  • Were
  • Am

Answer: Do

21. The news—– not good yesterday.

  • was
  • being
  • were
  • is
  • are

Answer: was

22. What would you say to someone you just met?

  • I pleased to meet you
  • I pleased meeting you
  • I’m please to meet you
  • I’m pleased to meet you
  • I’m please meeting you.

Answer: I’m pleased to meet you

23. Choose the correct sentence.

  • I have corrected is errors
  • I have corrected it’s errors
  • I have corrected it is errors
  • I have correct its errors
  • I have corrected its errors.

Answer: I have corrected its errors

24. Have you– there yet?

  • be
  • will
  • was
  • been
  • were

Answer: been

25. They will be— shortly.

  • Their
  • they’re
  • is
  • are
  • there

Answer: there

26. How does lack of sleep—–you?

  • affects
  • effects
  • effect
  • effected
  • affect

Answer: affect

27. I have- telling you to stop.

  • been
  • being
  • seen
  • to
  • begin

Answer: been

28. I ——————in the US for ten years.

  • have living
  • have been living
  • have been live
  • been lived
  • has been living

Answer: have been living

29. Should—- be so many absentees? Maybe—- sick and lying in —-beds.

  • their/they’re/there
  • their/there/they’re
  • there/their/they’re
  • there/they’re/their
  • they’re/their/there

Answer: there/they’re/their

30. Is there anything I —— help you with?

  • Can
  • will
  • do
  • to
  • can

Answer: can

31. —–Jane and Jan related to each other?

  • Is
  • Am
  • Are
  • Isn’t
  • Wasn’t

Answer: Are

32.—— going to —- —- clothes red.

  • Their, die they’re
  • There, dye their
  • Their, dye their
  • They’re, dye their
  • They’re, die they’re

Answer: They’re, dye their

33. If I—- studied harder before the exam, I —– have passed.

  • could,might
  • had,would
  • would,could
  • will,would
  • have,will

Answer: had,would

34. The teacher asked if …… to bring our textbooks to class.

  • we all have remembered
  • we all did remember
  • we had all remembered
  • we all remembered

Answer: we all remembered

35. I —— a letter today.

  • received
  • recieved
  • receives
  • receiver
  • receiving

Answer: received

36. Here is a list of groceries that I am buying_ milk, eggs, ham and cheese.

  • Semi Clone (;)
  • Period (.)
  • Colon (:)
  • Equal Symbol (=)
  • Comma (,)

Answer: Colon (:)

37. I want to go to the park_ but it’s raining too much today.

  • : (Colon)
  • ; (Semi colon)
  • . (Period)
  • ! (Exclamation Point)
  • , (Comma)

Answer: , (Comma)

38. Oh— It rained last night.

  • !
  • ,
  • man
  • /
  • god

Answer: !

39. Can you feel the love tonight—-

  • !
  • :
  • .
  • ?

Answer: ?

40. I tried my best_ but it wasn’t enough.

  • Exclamation mark (!)
  • Smi-colon (:)
  • Suspension dots (…)
  • Comma (,)
  • Period (.)

Answer: Comma (,)

Post Author: Sheikh

afb7cf163e10008fb6ca7ca80e8c9a6d-700-96x96.jpg

2 thoughts on “Freelancer US English Level 1 Exam Answers 2022 _ Updated

    3f2a7f65be57237418201abef20e667f?s=80&r=g

    paid seo tools1234

    (July 30, 2022 - 5:46 am)

    i have read all article of your website these are very informative for me thanks for sharing.

    1712c137c115b31e4bdb26ac9a714f87?s=80&r=g

    Sabbir Mahmud

    (August 11, 2022 - 3:56 pm)

    I’ve clicked One add for you! Best of Luck brother!

Leave a Reply

Your email address will not be published.