Fiverr HTML 5 Test Answers 2022 _ New Updated Fiverr Test

Fiverr HTML 5 Test Answers 2022

Our Home Screen All Moves and Query Updates. We take the risk of evaluating our records shortly before completing a specific evaluation of a client. In this way, we guarantee passing the test with a high score.

Fiverr HTML 5 Test Answers 2022

HTML 5 test answers 2022, fiverr HTML 5 answers 2022, fiverr HTML 5 fiverr test answers,

Fiverr HTML 5 Test Answers 2022

Fiverr HTML 5 Test Answers 2022 _ New Update 100%, Fiverr HTML 5 Test Answers, fiverr test HTML 5 answers 2022,

HTML5 Test Answers Fiverr 2022

As you may have seen, the long journey of new business is fruitless, managers don’t respond to your suggestions or offer to work for pay, and at the same time, various consultants seem, in every way, to be the equivalent of you being Organizations demand and receive substantial funding. You have a strong portfolio that forms extraordinary letters early on, your English is at the right level, you have some incredible analysis, but you really go undetected while others succeed. What could be the reason? Possibly you missed the most important point: your consultant profile doesn’t show your main abilities.

fiverr HTML 5 test 2022, fiverr HTML 5 test answers, Fiverr HTML 5 Test Answers 2022,

Fiverr HTML5 Test Answers 2022 _ MCQs Fiverr

1. You are writing the code for an HTML form and you want the browser to retain the form’s input values. That is, if a user submits the form and presses the browser’s back button, the fully populated form is displayed instead of a blank form. Which of the following HTML 5.0 attributes will you use?
ans: d) formtarget

2. In HTML 5.0, which of the following media events is triggered when fetching of media data is interrupted before it having completely loaded (due to any reason)?
ans: c) onsuspend

 

3. A computer programming book has to go online. Which of the following tags is ideal for displaying the program snippets?
ans: b)

4. Which of the following is NOT a valid attribute for the element in HTML 5.0?
ans: c) http-equiv

5. Which of the following is the correct syntax to change the text ‘WELCOME!’ to ‘Hello!’?
ans: c) WELCOME!

6. When is the window onstorage event triggered in the HTML document?
ans: b) IIt is triggered when a Web Storage srea is updated.

7. Which of the following is true about HTML DOM?
i) It is a standard object model for HTML
ii) It is a programming language.
iii) It is a standard programming interface for HTML.
ans: b) i & iii

8. For adding a new child node before a specified child node, which of the following methods is used?
ans: a) insertBefore()

9. Which of the following is the correct method to load another web page or reload the same page in HTML 5.0?
ans: a)

10. In HTML 5.0, what is the function of the sandbox attribute when used with
ans: a) It is used to define the restrictions to the frame content.

11. What is the function of the history traversal task source in HTML 5.0?

ans: c) It is used to queue calls to history.back() and similar APIs.

12. How will you cancel the timeouts that are set with the setInterval() API method identified by the handlers in HTML 5.0?
ans: window.clearInterval (handle)

13. In which of the following conditions is a browsing context A allowed to navigate a second browsing context B?
ans: d) All of the above

14. You want to display a table listing out customer names and their contact information. The heading of the table is shown in the given figure. What is the code for creating the first line of the table heading?
ans: b)Customer NameContact

15. What will be the output of the following HTML DOM code?

First Attempt!

ans: a) First Attempt!

16. When does the ondragleave mouse event get fired in HTML 5.0?
ans: a) It gets fired when an element has been dragged to a valid drop target.

17. How does a button created by the 

tag differ from the one created by an tag?

ans: c) An input tag button can include images as well.

18. What does the ico attribute of the HTML 5.0 command tag define?
Click Me!
ans: a) It is used to define the URL of an image to display as the command.

19. Which of the following is correct with regard to the oncanplaythrough event fired by media resources in the HTML 5.0 document?
ans: b) The script will run when the media is played to the end, without stopping for buffering.

20. Which of the following HTML 5.0 elements is used to embed Java applets into your HTML 5.0 web page?
ans: b) 

32. Whichtag event is fired when the user leaves the document?
ans: a) onunload

33. Which of the following are valid mouse events in HTML 5.0?
ans: all

34. Which of the following is NOT a valid value for the type attribute of the element in HTML 5.0?
ans: f) All of the above are the valid values for element

35. Which event is fired when an element loses its focus in HTML 5.0 document?
ans: c) onblur

36. Which of the following is NOT a valid value for the 

37. What is the purpose of the element in HTML 5.0?
ans: c) It is used to define the start of a short quotation

38. from it?
ans: b)

39. Which of the following is an INVALID value for the type attribute of command tag?
ans: d) text

Post Author: Sheikh

afb7cf163e10008fb6ca7ca80e8c9a6d-700-96x96.jpg

1 thought on “Fiverr HTML 5 Test Answers 2022 _ New Updated Fiverr Test

    2d3ecd12ebfc0aa854248490792c6bf6?s=80&r=g

    creativekamrul5

    (April 12, 2022 - 8:23 am)

    Wow!! Really it is very helpful for the Fiverr HTML5 skill test. For every Fiverr seller, it is the most important part. Thanks for sharing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.